Calgary Chinese Cultural Centre
 Centre culturel chinois de Calgary
卡城中華文化中心

Celebrating Canada's 150th Birthday Activities
Activités célébrant le 150e anniversaire de la Confédération
加拿大一百五十週年國慶慶祝活動

June 24 - July 2 /24 Juin – 2 Juillet/六月二十四日至七月二日

 June 24, 2017 ( Saturday ) - 24 juin, 2017 ( samedi ) - 六月二十四日 (星期六)

  • Photo Exhibition -  (through June 27) -10am to 6:00pm
  • Exposition de photos-  (jusqu’au 27 juin) - 10h à 18h
  • 照片展覽, 一連四天至六月二十七日 - 上午十時至下午六時
  • Tea Tasting & Chinese Herbal Medicine Day ( DaQing Square) - 12:30pm to 5:00pm
  • Dégustation de thé et phytothérapie chinoise ( Place DaQing ) - 12h30 à 17h
  • 品茶及中藥介紹 - 下午十二時三十分至五時
  • Chinese Cultural Centre Museum & Chinatown Tour - 12:30pm to 5:00pm
  • Visite du musée du Centre culturel chinois et du quartier chinois; 12h30 à 17h
  • 中華文化中心博物館免費開放及華埠一日遊 - 下午十二時三十分至五時 

 June 25, 2017 ( Sunday ) – 25 juin, 2017 (dimanche ) - 六月二十五日 (星期日) 

  • Photo Exhibition - (through June 27) -10am to 6:00pm
  • Exposition de photos-  (jusqu’au 27 juin) - 10h à 18h
  • 照片展覽, 一連四天至六月二十七日- 上午十時至下午六時
  • Chinese Traditional Hand Crafts Day / Kite Workshop ( DaQing Square ) - 12:30pm to 5:00pm
  • Artisanat traditionnel chinois / atelier de cerf-volant  ( Place DaQing ) – 12h30 à 17h
  • 中國傳統手工藝/風箏製作 (文化中心後面大慶廣塲)  - 下午十二時三十分至五時
  • Photography Seminar – 4:00pm
  • Séminaire photographique – 16h
  • 攝影講座 - 下午四時
  • Chinese Cultural Centre Museum & Chinatown Tour - 12:30pm to 5:00pm
  • Visite du musée du Centre culturel chinois et du quartier chinois; 12h30 à 17h
  • 中華文化中心博物館免費開放及華埠一日遊  -下午十二時三十分至五時 

June 26, 2017 ( Monday ) – 26 juin, 2017 (lundi) - 六月二十六日 (星期一) 

  • Photo Exhibition - (through June 27) -10am to 6:00pm
  • Exposition de photos- (jusqu’au 27 juin) - 10h à 18h
  • 照片展覽, 一連四天至六月二十七日 - 上午十時至下午六時
  • Chinese Opera starts at 12:30pm
  • Début d’un opéra chinois  à 12h30
  • 廣東大戲   -  下午十二時三十分開始 

June 27, 2017 ( Tuesday ) – 27 juin, 2017 (mardi) - 六月二十七日 (星期二) 

  • Photo Exhibition - all day (through June 27) – 10:00am to 6:00pm
  • Exposition de photos- (jusqu’au 27 juin) - 10h à 18h
  • 照片展覽, 一連四天至六月二十七日- 上午十時至下午六時
  • Tea setting and Tea Tasting  - 6:30 pm to 8:00 pm
  • Préparation et dégustation de thé – 18h30 à 20h
  • 茶藝與品茶  -  下午六時三十分至八時 

June 28, 2017 ( Wednesday ) – 28 juin, 2017 (mercredi) - 六月二十八日 (星期三) 

  • The magic power of traditional Chinese medicine - anti-age strategies - 6:30pm to 8:00pm
  • Le pouvoir magique de la médecine traditionnel chinois – stratégies anti-âge – 18h30 à 20h
  • 中醫的神奇力量 - 如何抗衰老 -  下午 六時三十分至八時 

June 29, 2017 ( Thursday ) – 29 juin, 2017 (jeudi) - 六月二十九日 (星期四) 

  • Painting and Calligraphy Exhibition - (through July 2) – 10:00am to 6:00pm
  • Exposition de peinture et de calligraphie – (jusqu’au 2 juillet) - 10h à 18h
  • 繪畫與書法展覽  -  一連四天至七月二日- 上午十時至下午六時
  • Calgary Chinese Orchestra – 6:30pm to 8:30pm
  • Orchestre chinois de Calgary – 18h30 à 20h:30
  • 中樂介紹及表演 

June 30, 2017 ( Friday ) – 30 juin, 2017 (vendredi) - 六月三十日 (星期五) 

  • Painting and Calligraphy Exhibition - (through July 2) – 10:00am to 6:00pm
  • Exposition de peinture et calligraphie – (jusqu’au 2 juillet) - 10h à 18h
  • 繪畫與書法展覽  -  一連四天至七月二日- 上午十時至下午六時
  • Music, Cultural Food Fair, Booths, Refreshment ( DaQing Square ) - 4:00pm to 9:30pm
  • Musique, foire alimentaire culturelle, kiosques, rafraichissements (Place DaQing ) – 16h à 21h30
  • 音樂, 傳統小食, 各式攤檔, 茶點 (文化中心後面大慶廣塲) -  下午四時至九時三十分 

July 1, 2017 ( Saturday ) -1 juillet, 2017 (samedi) - 七月一日 (星期六)

  • Painting and Calligraphy Exhibition - (through July 2) – 10:00am to 6:00pm
  • Exposition de peinture et de calligraphie – (jusqu’au 2 juillet) - 10h à 18h
  • 繪畫與書法展覽  -  一連四天至七月二日-  上午十時至下午六時
  • Painting and Calligraphy Demo
  • Démonstration de peinture et de calligraphie
  • 繪畫與書法示範
  • Parade, Kite Flying ,  Variety Cultural shows, Street shows, Booths , ( DaQing Square ) - 10:30am to 5:00pm
  • Parade, cerf-volant,  spectacles culturels de variété, spectacles de rue, kiosques (Place DaQing ) – 10h30 à 17h
  • 遊行, 放風箏,各式文化表演, 街頭表演, 各式攤檔 (文化中心後面大慶廣塲)  - 上午十時三十分至下午五時 

July 2, 2017 ( Sunday ) – 2 juillet, 2017 ( dimanche ) - 七月二日 (星期日)

  • Painting and Calligraphy Exhibition – 10:00am to 6:00pm
  • Exposition de peinture et de calligraphie –  10h à 18h
  • 繪畫與書法展覽  -  一連四天至七月二日-  上午十時至下午六時
  • Painting and Calligraphy Demo
  • Démonstration de peinture et de calligraphie
  • 繪畫與書法示範
  • Multi-Cultural shows on stage, Booths - 12:00pm to 5:00pm
  • Spectacles multiculturels sur scène, kiosques – Midi à 17h
  • 多元文化表演節目(文化中心舞台),  各式攤檔  - 下午十二時至五時
Come out and celebrate, it is free!!!
This project has been made possible in part by the Government of Canada
Venez célébrer, c’est gratuit!!!
Ce projet a été rendu possible en partie grâce au gouvernement du Canada
請踴躍參加, 免費入塲!!!
節目由加拿大政府及卡城中華文化中心贊助